Diabetes na festivalu Legální neřesti

Je skvělé, že jsou mezi námi tací, kteří se nebojí o cukrovce mluvit, mají odvahu i edukovat veřejnost a zvyšovat povědomí o DM1. Je to pro nás důležité, aby nám lidi dokázali v případě nouze poskytnout adekvátní pomoc. Nejednou se v médiích objevily nesmyslné informace o píchání inzulínu v případě hypoglykemie. To by samozřejmě mohlo vést ke smrti diabetika. Jestli máte čas, můžete se zajít podívat na doprovodný program multikulturním festivalu Legální neřesti. http://legalnineresti.cz/

Jimmy Fox Vás zve:

Ahoj, nebudete někdo v sobotu 1.9. v Pardubicích?

Na náměstí, v centru starého města, se tu pořádá festival Legální neřesti ( www.legalnineresti.cz/program/ ) a organizátorem jsem byl požádan, jestli bych nechtěl být součástí doprovodného programu. Budu sedět bokem, vezmu si s sebou pár krámů a pokud bude mít veřejnost zájem, předvedu jim naše „feťácký nádobíčko“. A hlavně bych chtěl ukázat, co má člověk dělat, pokud někde najde zmatenýho diabetika. Taková jakože osvěta. Program festivalu bude zajímavej, budou i jiný lákadla (namátkou zabil.cz, graffiti-workshop, síťotisk triček, stánek MP, divadlo, ..) takže je klidně možný, že si mě tam z veřejnosti všímat nikdo nebude..
Proto jsem se rozhodl, že dám vědět Jiri Borek, jestli nemá zájem přijet pokecat – a napadlo mě, že bych mohl dát vědět i ostatním, jestli se nechtějí přidat – na FB znám spoustu lidí – spousta lidí zná mě a Jirku – ale co takhle se poznat naživo? Budeme tam mít spoustu dia-hraček – včetně pump DanaR, Insight, 640G, budeme tam mít senzory (vezmu i DexTRa 😉 ), můžeme předvést jak funguje AndroidAPS, hypokit, inzulínky, pera, ………..
Tak co, přijde někdo v sobotu, jednu hodinu po poledni, pokecat?

Díky Jimmy

FOLLOW @ INSTAGRAM