Nový glukometr Accu-Chek ® Instant

Pokud sledujete novinky ve světě dia pomůcek, jistě jste zaregistrovali nový glukometr Accu-Chek ® Instant. I já jsem se nechala zlákat. Nyní má totiž Accu-Chek tento glukometr v akci. Cena je 630 Kč (60 proužků v balíčku, brožurka o počítání sacharidů, píchátko FastClick). Pokud objednáte nad 1000 Kč, tak máte dopravu zdarma. Navíc jsou v akci i proužky, které koupíte za 230 Kč! No a proč zrovna tento glukometr? V čem je tak nový?

Ráda sleduji glykemie synka na Nightscout.cz a to, že můžete na Vašem chytrém telefonu sledovat data z glukometru a můžete vidět, zda se dítě změřilo, zda NS ukazuje správně, zda dítě neřeší právě hypoglykemii, mi přijde velmi praktické. Nemusíte pak dítě bombardovat telefonáty, zda se změřilo.

Co dále tento glukometr nabízí?

Vysoká přesnost

Glukometr Accu-Chek Instant plní ještě přísnější kritéria než požaduje akutální norma ISO 15197:2013/EN ISO 15197:2015. Accu-Chek Instant poskytuje spolehlivé výsledky, kterým můžete věřit.

Snadná synchronizace

Jakmile dojde k bezdrátovému propojení, glukometr Accu-Check Instant automaticky odešle výsledky měření do aplikace Accu-Chek Connect ve Vašem chytrém telefonu. Papírové deníky již nebudete potřebovat.

Snadná aplikace krevního vzorku

Nový testovací proužek dokáže nasát malou kapku krve kdekoliv po celé žluté aplikační ploše, která je širší než u jiných vedoucích značek testovacích proužků. Je proto vhodný pro děti, které mají větší plochu nabrat vzorek.

Bez složitého nastavování

Jednoduše vložte testovací proužek, aplikujte malou kapku krve a na displeji se Vám zobrazí výsledek. Vyjmutím testovacího proužku po skončení měření se glukometr sám automaticky vypne. Na displeji vidíte poslední naměřenou hodnotu a průměry měření za 7, 30 a 90 dní. Už žádné zdlouhavé hledání v menu, jediné tlačítko zvládne vše, co potřebujete.

Indikátor cílového rozmezí

Intuitivní indikátor cílového rozmezí okamžitě vyhodnotí, je-li Vaše glykémie nad, pod nebo v cílovém rozmezí. Hodnoty cílového rozmezí je možné upravit podle individuálních potřeb každého pacienta. Toto také ocení zejména děti, které potom lépe zhodnotí situaci.

zdroj:

https://www.accu-chek.cz/cz/microsites/instant/index.html

 

 

6 Comments

  1. tinyurl.com

    Hey there, I think your website might be having browser compatibility issues.
    When I look at your website in Chrome, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping.
    I just wanted to give you a quick heads up! Other
    then that, fantastic blog!

  2. tinyurl.com

    Greetings! Very useful advice within this post!
    It’s the little changes which will make the largest changes.
    Thanks a lot for sharing!

  3. tinyurl.com

    Nice post. I was checking continuously this blog and I’m
    impressed! Very useful information specifically the last part
    🙂 I care for such info a lot. I was seeking this particular information for a very long time.

    Thank you and best of luck.

FOLLOW @ INSTAGRAM