Pozor na nekalé praktiky

Když slyšíme o nekalých praktikách, většinou nás napadnou prodejci energií, nebo tzv. šmejdi, kteří seniorům prodávají zázračné nefunkční věci.

Ale nekalé praktiky se týkají i nás diabetiků a hodně Vás rodičů diabetických dětí. A to nejen od prodejců zázračných doplňků stravy co mají pomoci s DM.

Poslední dobou pravidelně vídám od stejných lidí obrovský tlak především na nováčky jestli glukometr tak jedině tento, jestli pumpu tak jedině tuto, protože ta je prostě nejlepší a přes to nejede vlak.

Jakmile toto Vám začne někdo tvrdit, mějte se na pozoru, a věřte, že neexistuje nejlepší pumpa, ani glukometr, ani senzor.

Každý má svoje a pro a proti, každý je vhodný pro někoho jiného protože má trošku jiné vlastnosti nebo preferuje jiné možnosti co daný výrobek přináší.

Takže pokud se na Vás nalepí zaručený nový kamarád z kategorie diabetiků,diarodičů a říká, musíte vzít toto zařízení protože je prostě totálně nejlepší, měl by se Vám v hlavě rozsvítit červený vykřičník a raději se pobavit s někým, kdo Vám nebude do hlavy tlačit, že jen tento výrobek je nejlepší, ale bude se Vám snažit sumírovat výhody a nevýhody jednotlivých produktů ve stejné kategorii.

Sdílet

FOLLOW @ INSTAGRAM