Vaření s bodlinkou

Jak zvládnout Vánoce a Silvestra.

Období konce roku je náročné na vyváženou stravu obzvláště pro diabetiky. Workshop je vhodný pro ty, kteří chtějí znát alespoň některá jídla, která nejsou pro diabetiky tak náročná. Potraviny jsou vybrány s ohledem na glykemický index, kdy křivka diabetiků tak příkře nestoupá. Zopakujeme si, jak jídla správně spočítat. Povíme si o tukoprotejnových jednotkách. Můžete být i začátečníky v kuchyni.

Co si spolu uvaříme?

  1. Rybí rolka s uzeným lososem a bramborovým koláčem
  2. Kuřecí prsíčko balené ve slanině, bylinková omáčka z modrého sýra a luštěninové krokety,
  3. Silvestrovské mlsání – dva druhy pomazánek

KDY? 9. 11. 2019, 13 – 18 hod.

KDE? ZŠ Meteorologická, Meteorologická 181, Praha 4 – Libuš.

S KÝM? S profesionálním kuchařem Jirkou Bořkem

CENA: 1450 Kč (cena zahrnuje kurzovné a veškeré suroviny potřebné k vaření)

Maximální počet účastníků: 10

Workshop je vhodný pro celiaky.

Formulář pro přihlášení: ZDE

Po registraci obdržíte e-mailem fakturu, platbu prosíme provést do 5 dnů, jinak bude místo uvolněno pro jiného zájemce. V případě, že se nemůžete kurzu zúčastnit, je nutné za sebe najít náhradníka. Po uhrazení částky náhradníkem bude platba vrácena bez storno poplatků.

Těšíme se na Vás!

Za Diakobraz Eva Zímová

FOLLOW @ INSTAGRAM